Ik kies geluk

Ik geloof in wonderen, ik geloof in een mooie wereld, ik geloof in mezelf

Missie: update

op 16 oktober 2018

plaatje ik kies geluk

Inmiddels al weer even geleden heb ik mijn missie onthuld. Er is een heleboel gebeurd sindsdien en middels dit blog wil ik je graag even bijpraten.

De eerste versie van mijn boek is klaar. Mijn boek gaat over thuiskomen in jouw Grootse Zelf, in wie je echt bent met al jouw talenten en al jouw uitdagingen.
Momenteel zit ik midden in het proces van herschrijven, dankzij de uitgebreide feedback van een aantal geweldige betalezers. Voor de mensen die deze term niet kennen: Betalezers zijn lezers die jouw verhaal met een kritisch oog bekijken. Zij geven je feedback op verhaallijn, maar halen er ook tekstuele onjuistheden uit. Een betalezer maakt je verhaal beter. Simpel.

Ik heb in juni 2018 een verdieping in mijn missie mogen ontdekken. Iets nog groter dan alleen een boek, iets waarmee ik zoveel meer vrouwen zal kunnen bereiken. Er zijn zoveel ideeën waar ik nu mee rondloop en die krijgen straks alle ruimte om zich verder te ontwikkelen. Ik durf weer te dromen. Groots te dromen!

In mijn dromen zie ik oplichtende harten van vrouwen die echt in hun kracht zijn gaan staan. Ik zie dit overgaan op hun partners, geïnspireerd door de lichtheid en liefde die hun geliefden zijn gaan uiten. Ik zie het overgaan op hun kinderen, die het voorbeeld van hun moeder zijn gaan volgen. Het zijn geen valse beloftes, het is juist het loslaten van alle beloftes en weer leren luisteren naar je innerlijke Grootsheid. En die Grootsheid zit in een ieder van ons.
Mijn missie heb ik terug kunnen brengen naar een korte zin: Grootsheid is de norm! ❤

Kortom ik heb ontzettend veel zin om al mijn dromen waar te gaan maken, en ik ben dan ook al lekker op weg.

Maar net als ieder ander stuit ik soms ook op een onverwachte wegafzetting. Een moment waarop je plotseling op de rem moet trappen en vervolgens opnieuw jouw route moet bepalen.
En dat nét nu ik het laatste hoofdstuk van mijn boek heb geschreven. Dat juist nu mijn leven me laat zien waarom dit laatste hoofdstuk ervoor kan zorgen dat het erop of eronder wordt. Het verschil tussen de durfals, die hun Grootsheid omarmen, en de Grootse vrouwen die besluiten zich ervan weg te keren.

Mijn boek gaat over thuiskomen in jouw Grootse Zelf, in wie je echt bent met al jouw talenten en al jouw uitdagingen. Ik gun het iedereen dit gevoel te mogen ervaren, zodat ze weten waarvoor ze kunnen kiezen. Want dat is het: je kiest ervoor om thuis te komen. Velen van ons beseffen dit nog niet, maar het is echt waar. Jij bepaalt de route in jouw leven. Jij kiest ervoor om achter het stuur te zitten, of plaats te nemen op de bijrijdersstoel.
Ik blijf het zeggen omdat ik er zo ongelooflijk sterk in geloof. Wij zijn prachtig, liefdevol, sterk en mooi. Stuk voor stuk. Wij zijn Groots. ❤


One response to “Missie: update

  1. mams schreef:

    lieverd wat ben ik trots om jouw moeder te mogen zijn, jij hebt zoveel wijsheid in je…daar ben je zeker heel dankbaar voor. ik in elk geval! xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: